Vad vi gör

Möten & Event

Skräddarsydda event som passar din verksamhet

Event kan betyda mycket och bestå av allt mellan himmel och jord. Vi har gjort det mesta - från ett möte för åtta personer intill en porlande bäck, till stora maffiga event för hundratals gäster. Det är inte storleken som avgör om man behöver hjälp med ett event eller inte. Det är kvalitén och resultatet man vill uppnå. 

Vi brinner för att skapa kreativa upplevelser och möten där allt liksom stämmer från början till slut. Vår idébank är stor och vi strävar alltid efter att hitta skräddarsydda lösningar och förslag som är unika för våra kunder. Tillsammans med ett brett nätverk av underleverantörer inom catering, teknik, underhållning, grafisk formgivning, film & foto osv, blir vi extremt starka och kan leverera grymma helhetslösningar. 

Marknadsföring

Kreativa knep för att nå bättre resultat  

Annonskampanj i tidningen och platta inbjudningskort, som alltid?  Vi hjälper dig att ta steget till att hitta på något helt annat, för samma budget, som ger dubbelt så bra reslutat!

Vi gillar när saker sticker ut, och får våra kunder att nå den målgrupp de faktiskt vill nå. Vi gillar när det syns att det ligger kärlek och omtanke bakom varje marknadsföringsinsats. Att hjälpa våra kunder med nya, annorlunda idéer, eller att få våra modiga kunder att bli ännu modigare, tycker vi är en av våra allra roligaste utmaningar!

Vågar du bryta mönstret? Kontakta oss!

Projektledning

Ruskigt bra projektledare finnes!

Stort som litet projekt behöver en duktig projektledare med en förmåga att se helhet. Vi älskar att ha den överblickande rollen, och ordning & reda är viktiga ledord för oss. Våra projektledare tar sig an alla projekt med stor passion och lämnar inget åt slumpen. Körschema, budget, marknadsplan och tidplan är viktiga verktyg som vi använder oss av dagligen. En Kavat projektledare är med från start till mål och knyter också ihop säcken med en gedigen utvärdering.

Våra projektledare är aktiva, initiativrika, och duktiga problemlösare. Många möten, telefonsamtal och mail blir det, och mitt i allt detta trivs vi som fisken i vattnet!

Styling

Vi har öga för detaljerna

Hur ett event ser ut är oerhört viktigt! När resurser redan lagts ner på att skapa själva mötet, så är det lätt att glömma bort de sista detaljerna. Hur ser det ut vid entrén när gästerna kommer in? Vad ska vi ha på scenen mer än ett ståbord? Vi har känsla för detaljerna, och ser till att det du vill kommunicera förstärks i alla led.

Vi jobbar också med styling till t.ex. filmproduktioner, monterstyling eller liknande, och har goda kontakter in i dammiga tetaterförråd och trendiga butiker, allt för att kunna skapa miljöer precis så som du vill ha dem!

Föreläsningar

Låt oss inspirera mera

Vi gillar att inspirera och åker gärna land och rike runt och föreläser i olika former. Kreativ marknadsföring, Service & Värdskap, Upplevelsebranschen och Företagande är ämnen som vi ofta får berätta om. Söker du ett inspirationspass för en skolklass, ett kreativt inslag på företagarträffen, eller en längre workshop tillsammans med er målgrupp för att ta reda på mer om den? Vi trivs i alla sammanhang och anpassar oss efter önskemål. 

Här är några exempel på föreläsningar som vi erbjuder:

- Alla är kreativa 
- Driva företag 
- Service & värdskap
- Kreativ marknadsföring
- Sociala medier

Referenser: Arbetsförmedlingen, Lernia, Ållebergsgymnasiet, Mariestads Kommun, Drivhuset, Nobina, Ung Företagsamhet, IDC West Sweden med flera.

Bröllopskoordinator

Bröllopskoordinator i Skaraborg

Att planera ett bröllop kan vara ett heltidsjobb – besluten är många och roliga men det är mycket som ska ordnas och falla på plats. Ibland kan det kännas skönt med någon som vet vad som behöver göras och som kan stötta er i planeringen av er stora dag.

Maria på Kavat är utbildad bröllopskoordinator och hjälper till med stort som smått. Kanske behöver ni ha hjälp att sätta samman inbjudningskortet, dekorera mottagningslokalen, tips och råd i valet av leverantörer eller någon som är på plats och ser till att allt fungerar under bröllopsdagen. Litet eller stort, kyrkligt eller borgerligt spelar ingen roll – det är resultatet ni vill uppnå och känslan ni vill förmedla som är det viktiga. Vi ser till att ni på er bröllopsdag kan fokusera på varandra och era gäster utan att behöva fundera på om allt flyter på enligt planen.

Varmt välkomna att höra av er!